knowyournewz.dk

Fra Know Your Newz
(Omdirigeret fra Know Your Newz:Om)
Skift til: Navigation, Søgning


Know Your Newz er lavet og drevet af 539 dværge, som alle kun har én arm (den venstre) og syv tæér (også de venstre).

Dværgene hedder allesammen Sigurd og de bor alle sammen i terracides kælder, i Lyngby.

Know Your Newz er desuden økonomisk støttet af den amerikanske, den spanske, den grønlandske, den stockholmske, den grønne, den hyggelige, den franske og den sjællandske regering. Siden har dog stadigvæk et underskud på 385.301.958.391 kr., hvoraf de 385.301.958.342 kr. er blevet brugt til at købe chips og pepsi max i Tyskland.


Miljø profil

Alle hos Know Your Newz bestræber sig på at være så miljørigtige som det er os overhovedet muligt. Vi ved jo alle at Jordens ressourcer er meget små, især efter at vores allesammens dejlige Erik Damgaard har brugt ca. 76 % af jordens ressourcer på at lave silikonebryster til hans skønne viv, er vi i en desperat situation, hvor vi simpelthen ikke har nok strøm til at holde denne hjemmeside kørende.
Derfor har vi hos KYNZ i gang sat følgende miljø-rigtige tiltag:

  • Alle 539 dværge har fået indsat de patenteret Anus Gas Opsamlere udviklet af Lingu.
  • Alle gæster hos KYNZ skal ikke længere tage de smukke blå sutter på fusserne når de besøger os. I stedet har vi belagt alle gulvarealer med vaskbart olie-baseret gummi.

Vi arbejder løbende på nye tiltag!

Denne wiki's fødsel

Vi havde en diskussion et eller andet sted, og pludselig skrev en eller anden noget om en wiki, og i samme stil som Guds vise ord ("Lad der blive smag"), blev der wiki. All hail Ronson!

#1: Daniel-Dane 8. mar. 2011 16:13

Efter endnu en (u)seriøs debat kom vi pludselig (sådan er newz.dk) frem til, at vi skal have en Wiki op at køre. Den skal så indeholde information om newz.dk-memes, Ronsons mor, etc.<br /> <br /> Speaking of Ronsons mor, så tilbød han (altså Ronson), at vi kunne benytte http://funkybananaclub.dk/, hvis navn passer til formålet. Vi mangler bare en, som kan finde ud af sådan noget internethalløj, og så vil jeg ellers gerne hjælpe til på Wiki'en. <br /> <br /> (Jeg har selv haft et par hjemmesider, men siden det er newz.dk, bør sikkerheden være i top, så vi ikke hackes af Gillmore Girls. Derfor bør zin stå for det (ikke windcape, da det sikkert bliver noget LAMP-ish, og vi ved godt, hvad der er galt med ham, den hippie).)<br /> <br /> <b>TL;DR / konklusionen</b><br /> Ronson giver domænenavn (og plads), zin administrerer, vi tilføjer stuff til Wiki'en, og en eller anden må finde ud af, hvordan vi betaler.<br /> <br /> inb4 sp3lling

Do [s]Java[/s] evil anyway and defend our decision, perhaps making enemies along the way.
Mangler indhold..