terracide

Fra Know Your Newz
Skift til: Navigation, Søgning

terracide
Terracide.jpg
Et nyt billede af terracide. terracide = manden med halskæden.
Bruger
Navn: Henrik Lønbjerg Jensen
By: Borlänge
Land: Sverige
Mail: mr_blue_jyl@yahoo.com
MSN: terra@privat.dk
(men lad være med at sende mail hertil, han har jo været "snu")
Facebook: Fangruppe
Blog: blog.tv2.dk
Speciale: Stavefail og überness
Arbejdsgiver: Fullrate
Stilling: Anal af alle slags
Stilling: Netværksrådgiver
"Kæreste": Lise
System
OS: Windows 7
Processer: AMD Intel Celeron
RAM: Meget
Harddisk: SSD
Grafikkort nVidia GTX 999
Skærm: CRT

terracide (alias terra) er en tilforladelig 36 somre ung svensker med et godt og solidt job i Fullrates Level 1-support, hvor han af og til frekventerer deres Fredagsbar[1].

Hobbyer tæller blandt andet: Nørklen med AMD hardware (hvilket han får råd til igennem sit ejerskab af Elgiganten, som også ejer Fona[2] igennem datterselskabet Elkjøp), pirateri[3], pileflet samt sobre diskussioner.

Derudover siges det, at hvis man siger hans rigtige navn (Henrik L. Jensen) foran spejlet tresindstyve gange, så vil han kravle ud af spejlet og dræbe alle dem der har taget fejl på internettet.

Terracide var en af de første brugere på Newz deropfandt sin egen kæreste, og kaldte hende Lise. En fiktiv person, hvor man googler minimum 2, gerne 3 billeder af samme person. Derved kan man snyde de intetanende brugere på Newz. Han lider af OCD og Tourettes syndrom.

Gayacide har endvidere suttet pik på Tim Christensen til en byfest i Nykøbing Falster [citation pictures needed].

Indholdsfortegnelse

Early terracide

Henrik debatterede lystigt på DR Skum, indtil 2006, hvor han fik sin profil slettet at nogle wicca-hekse[4]. Skum er i øvrigt skridtet lige før man kvalificerer sig til Arto. Terra var også aktiv på EDB Prisers forum i perioden 2002-2004, hvor han bl.a. var noget mere imødekommende overfor andre med udtryk som *SS*[5] og "grov up"[6].

terracides personlighed

terracide, klar til at debattere
Terras selvfabrikerede ansættelseskontrakt

Terra bekymrer sig meget om sine meddebatører. Med hans kærlige personlighed er han kendt for at *shrugge* med op til flere brugere, og hans forkærlighed for det mandlige kønsorgan skinner igennem hver gang han citerer fallacies. Omvendt forsvinder han også, i stil med mange andre newz.dk-brugere (fidomuh, Jakob Jakobsen, DaNaKaZ), fra trådene, når han har taget fejl eller har failet. Har så vidt vides endnu aldrig accepteret, at han var forkert på den.

terracide kendes desuden for at komme med dumsmarte bemærkninger som en slags signatur i slutningen af sine indlæg når han føler han har pwnet en troll og hans e-pen har vokset sig større. Han lider desuden af udpræget skizofreni, idet han har opfundet sig selv en kæreste, som han kalder for Lise. Se evt. højre hånd.

Terracides evner ud i det danske sprog vil ingen ende tage. Han tager sig altid god tid til at læse korrektur på sine indlæg og han nyder at gøre andre opmærksomme på små stavefejl.

#91: terracide 19. apr. 2010 12:59

Arh ja, pine sig selv ^^

Vi ved jo alle godt vi har svært ved at modstå vores egne pulserende lem...

Egne?
Mener du ikke "eget"?!
If not:
FREAK!!!!

Linux is only free if your sparetime has no value & AMD is only cheaper if your (spare)time has no value...


terracide som Rambo

terracide har af flere omgange været udsendt af hjemmeværnet, hvor hans primære opgave bestod i at bistå de danske tropper i Kosovo. Han taler kun nødigt om det, men hans indesluttede personlighed og sexede tilbageholdenhed overfor andre mennesker, vidner om, at han sandsynligvis har taget op til flere liv. Der spekuleres i, at terracide, fighteren, champen, dræbermaskinen, kan slå en fuldvoksen elefant ihjel alene med trykbølgen fra hans knipsen. Da terracide i 1982 vendte hjem fra det krigshærgede Kosovo, fik han pålagt opgaven at træne Sylvester Stallone til hans rolle i First Blood. terracide optrådte endda som den kendte Hollywood-stjernes body double i alle de scener, der ikke krævede en veltrænet, bar overkrop.

Gamle vaner dør hårdt, også for terracide, der sjældent er sen til at gøre opmærksom på, at han stadig er en habil dræber:

Avatar-terracide.jpg
Middelværdi: Sjov
BrugernavnRating
slemmebirkSjov
snesmanSjov

#26009: terracide 6. apr. 2011 14:13

Terracide er så street, at jeg er helt sikker på, han har en kam, der også er en kniv. Fuck yeah.

Jeg går ikke med våben...men trækker du et imod mig, bruger jeg det mod dig.
Linux is only free if your sparetime has no value & AMD is only cheaper if your (spare)time has no value...


Kendte opholdssteder

Avatar-terracide.jpg
Middelværdi: Neutral


#8249: terracide 18. mar. 2011 16:27

Lad mig se fra da jeg rykkede over til FR (fra Ulfborg)i 2007:
Gamle holte, Hundige, Børnshøj, Ordup og nu København M...den sidste HELT klart at foretrække...savner ikke retards KBH'er...madre mia!

Linux is only free if your sparetime has no value & AMD is only cheaper if your (spare)time has no value...


Familie

Henrik har to søstre og to brødre, Ewan Lønbjerg Winkler og Dennis Lønbjerg Jensen, der for nyligt blev dømt for en større handel med amfetamin og indbrud i flere sommerhuse[7] Henriks far, Carl Lønbjerg Jensen, bor i Ulfborg, hvor han tidligere har været registreret som fisker[8]


Videre læsning på nettet

terracide har en blog på TV 2 [9], hvor han giver sit fantastiske intellekt frit løb og filosoferer over vidtløftige emner som religion, integrationspolitik og anal selvstimulation, Han linker ofte til artikler på udenlandske sprog, primært engelsk, som han, også efter eget udsagn, mestrer til fulde. Dette har han bl.a. valgt at demonstrere på den profilside, der er tilknyttet hans blog, ved at udtale: "At age 9 all girls fanatise about having sex with horses. I have no evidence of it but it is true."[10]

Straf

Sider hvor terracide har modtaget straf af en eller anden form, eller er blevet banned.